even voorstellen

  

Patricia Shunyata 

Naast mijn indruk dat de mensheid gebaat is bij meer vriendelijkheid, is mijn drijfveer voor dit werk met name het plezier dat ik ervaar als ik mensen zie open bloeien zodra ze in wezenlijk contact komen met zichzelf. Er ontstaat dan een zekere rust en vreugde die zich voelbaar verdiept in gelijk gezind samenzijn.

In mijn werkwijze vloeien persoonlijke en transpersoonlijke ontwikkeling in elkaar over en liggen de realiteit van alle dag en de diepere lagen van het bestaan in elkaars verlengde. Aangezien we dagelijks in een concrete, materiële wereld leven, vertaal ik graag diepzinnige inzichten naar praktische toepasbaarheid.

Ik hou van reizen omdat ik binnen de kaders van een andere cultuur meer besef krijg over mijn persoonlijke manier van denken en doen. En ik vind het mooi te ervaren dat we ondanks de verschillen die dan zichtbaar worden, toch allemaal dezelfde emoties delen.

Ik ben van origine afkomstig uit Amsterdam maar werkzaam en woonachtig in Brabant. Afgestudeerd trainer-docent in Gezondheidskunde / Psychosociaal werk (heden GGZ-agoog, Hogeschool in Holland), Lichaamspsychotherapie en gecertificeerd in Familie & Systeemopstellingen (beiden Bodymind Opleidingen). Teaching permission MMD (advaita vipassana/mindfulness @ Hudoyo Hupudio te Bali) en leunend op verdiepende levenslessen en meer dan 25 jaar werkervaring in zorg, welzijn en onderwijs.

Ik werk intercultureel en spreek naast Nederlands ook Engels, Frans en Spaans.

terug naar de school   /  terug naar contact

wat je niet kent kun je niet ervaren