over mij

20191018_141110-1 A
Patricia Shunyata

…naast mijn indruk dat de mensheid gebaat is bij meer liefdevol zelfrespect, maakt het me blij wanneer ik mensen zie open bloeien zodra ze in wezenlijk contact komen met zichzelf. Er ontstaat dan een zekere rust en vreugde die zich voelbaar verdiept in gelijk gezind samenzijn. Ongeacht leeftijd, sekse of spiritueel-culturele achtergrond.

Naar mijn bevinding is het verstaan en volgen van mijn authentieke wijsheid als geleid worden door het leven zelf. Ik assisteer graag in jouw proces naar het blijvend ervaren van deze oer-verbinding. 

Ik ben van origine afkomstig uit Amsterdam maar werkzaam en woonachtig in Brabant. Afgestudeerd trainer-docent in Gezondheidskunde / Psychosociaal werk (heden GGZ-agoog, Hogeschool in Holland), Lichaamspsychotherapie en gecertificeerd in Familie & Systeemopstellingen (beiden Bodymind Opleidingen). Teaching permission MMD (advaita vipassana/mindfulness @ Hudoyo Hupudio te Bali) en leunend op verdiepende levenslessen en meer dan 25 jaar werkervaring in zorg, welzijn en onderwijs.

Ik werk intercultureel en spreek naast Nederlands ook Engels, Frans en Spaans.